Skip to main content

Over ons

De perfecte ambiance voor een ontspannen middag of avond uit voor zowel jong als oud.

Ons theater biedt plaats tot 320 personen en biedt zowel amateur als professionele artiesten een podium. Elke seizoen trakteren wij u op een uniek en gevarieerd theaterprogramma vol onder andere muziek, toneel, cabaret en dans. Wij laten tevens kinderen graag al op vroege leeftijd kennis maken met theater. Voor een leuk uitje hoeft u dus niet altijd ver weg.

Na afloop van de voorstelling bent u van harte welkom in de lunchroom “Bij Merel“, waar u onder het genot van een drankje en een hapje, nog kunt nagenieten van de voorstelling. Wellicht dat de artiest van de avond zelf ook nog even aanschuift!

Geniet, beleef en bewonder!

Missie

De Stoelendans stelt een theater- en danszaal ter beschikking en biedt een gastvrij podium voor alle Oirschotse verenigingen en daarbuiten. Wij faciliteren culturele, sociale en maatschappelijke initiatieven in onze gemeente. Daarnaast biedt De Stoelendans ook faciliteiten voor professioneel theater.

Visie

Cultuur en maatschappelijk betrokkenheid verbindt mensen en dat is onze belangrijkste drijfveer. Een bruisend cultureel en sociaal centrum waar iedereen welkom is. De Stoelendans is het thuis voor lokale en regionale producties en concerten. Gewoon een plek waar je graag komt.

Actueel beleid: De Stoelendans wordt bestuurd door de stichting Cultuurfabriek Oirschot, deze stichting heeft geen winstoogmerk. De stichting wil plezierig kunnen samenwerken met een groot aantal vrijwilligers die Oirschot in het algemeen en cultuur in het bijzonder een warm hart toedragen. Enthousiaste vrijwilligers zijn essentieel voor de continuïteit van De Stoelendans. Binnen de stichting zijn er vacatures voor 3 nieuwe bestuursleden.

Beloningsbeleid: de vrijwilligers en bestuursleden verrichten hun werk ‘pro deo’.

Financiële verantwoording: het boekjaar van de stichting Cultuurfabriek Oirschot loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Na het gereedkomen van de definitieve jaarrekening kunt u deze hier vinden:

Stichting Cultuurfabriek Oirschot is enthousiast om met alle inwoners van Oirschot het theater en de Danszaal weer tot een bruisend cultureel centrum te maken. Daarvoor denken wij aan het samenstellen van commissies waarvoor wij rekenen op enthousiaste mede-vrijwilligers om samen de schouders er onder te zetten.

Contactgegevens:
Algemeen info@destoelendans.eu
Bestuur bestuur@destoelendans.eu
Voorzitter Rob Jaartsveld rob.jaartsveld@destoelendans.eu
Penningmeester Rob Ruijten rob.ruijten@destoelendans.eu
Techniek techniek@destoelendans.eu
Secretaris Gerrit van de Ven gerrit.v.d.ven@destoelendans.eu

KVK 88241920
BTW nummer NL864550455B01

Theater De Stoelendans

Theater De Stoelendans

Theater De Stoelendans

Theater De Stoelendans