Skip to main content

Het stichtingsbestuur van de Cultuurfabriek heeft er zin in!

De stichting behartigt de belangen van de vele verenigingen die onderdak vinden in De Stoelendans.

Sociaal-cultureel centrum De Stoelendans gaat komend weekend voortvarend van start. Een feestelijk cultureel programma geeft alvast een mooi inkijkje in de activiteiten die er zullen plaatsvinden. Met het faillissement van De Enck ontstond er de nodige onzekerheid, maar inmiddels is de nieuwe stichting De Cultuurfabriek zover dat ze verenigingen weer onderdak kan bieden in de ‘nieuwe cultuurtempel op de oude, vertrouwde plek.

Dat zal vele toneel-, muziek- en dansliefhebbers als muziek in de oren klinken, want Oirschot heeft bewezen behoefte aan zo’n plek. De nieuwe stichting pakt in het openingsweekend daarom meer dan feestelijk uit, met een prachtig en gevarieerd programma op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Op deze en een volgende pagina lees je over verschillende voorbeelden van dankbare gebruikers en supporters van De Stoelendan. Op beide dagen is de entree geheel gratis.

Met optredens van Oirschotse bodem! Gratis entree!

Het programma zaterdag:

18.45 C’est la vie, in foyer
19.30 Sketch van Uit de Bocht, met officiële opening door de burgemeester en wethouder in de theaterzaal. Aansluitend wordt er samen geproost op een culturele toekomst.
21.45 Natalie Kolsters
22.00 Sunny Beams (ABBA-tribute)
Daarna:gezellig napraten en -borrelen

Het programma zondag:

10.00 MCO met kindermusical in theater
11.30 Arti met o.a frühshoppen, Ed Sheeran en blues
12.30 Meidenband met Veel Vent
13.00 Musicalscool
14.30 Tee Tee Es

Van 11.00 tot 14.00 is er een goed gevuld kinderprogramma met ballonnenclown, kleurwedstrijd, schminken, popcorn en ranjabar.