Zaterdag 2 november 2024

Vergeten muziek van eigen bodem, een nieuwe compositie en meer…

Koninklijke Harmonie Orpheus bereidt zich voor.

Koninklijke Harmonie Orpheus nodigt u uit voor een concert met een vernieuwend muzikaal programma! Met vergeten muziek van eigen bodem, een nog niet eerder in Nederland uitgevoerd werk uit het verre Japan en een nieuwe opdrachtcompositie van onze wereldwijd erkende dirigent en componist Hardy Mertens.

Op 9 november zal Orpheus deelnemen aan een concertconcours in Hoofddorp. Dit is een spannende muzikale uitdaging, waarop de muzikanten zich perfect voor willen bereiden. Het concert in de Stoelendans is hiervoor de generale uitvoering. Orpheus biedt u graag de kans om ook in de thuisregio kennis te maken met deze vernieuwende muziek, die de muzikanten op de top van hun kunnen voor u ten gehore zullen brengen!

Luistert u naar Twin Flames, speciaal gecomponeerd door de eigen dirigent. Daarnaast spelen ze de Moorse mars Habibi van Alfredo Anduix Rodríguez, Vijf Kleine Parades van Koos van de Griend en het spectaculaire Shin-Wa van Hiroshi Oghuri. Deze muziek wordt zelden in Nederland gespeeld.

Of u nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van de blaasmuziek, dit concert is voor iedereen interessant.

Kaarten voor aanvang aan de zaal.